Braşov: Şef nou la IJP Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov are, de ieri, în mod oficial, o nouă conducere.


Deşi se află de mai mult timp la cârma interimară a poliţiei judeţene, comisarul Florea Oprea a fost numit ieri în funcţia de comisar şef al IJP Braşov, prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor.
Cu aceeaşi ocazie, IJP Braşov a trebuit să prezinte şi bilanţul activităţii din primul semenstru al anului 2009, în faţa oaspeţilor de la Minsiterul Adminstraţiei şi Internelor (MAI), Cristian Fainisi, secretar de stat MAI şi Doru Dumitrescu, subsecretar de stat în MAI, prezenţi la Braşov pentru a-l învesti în funcţie pe Oprea.

Succes la concurs

Oprea a trecut prin emoţiile concursului în data de doi iulie, când a şi fost declarat admis de către Ispectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). În funcţia de şef interimar a fost învestit încă din data de 1 martie, în locul lui Constantin Arişanu, care s-a pensionat imediat după începerea cercetării prealabile a conducerii poliţiei braşovene în cazul Seghei Gorbunov. IGPR a decis atunci sesizarea Consiliului de Disciplină pentru analizarea abaterilor săvârşite de către şeful Poliţiei municipiului Braşov, Ioan Dorel David, şeful secţiei 4 Poliţie Braşov, Dan Buleandra, şi de către un ofiţer specialist din cadrul structurii de investigaţii criminale.

Potrivit bilanţului, IPJ Braşov înregistrează un deficit de personal de 147 de locuri vacante. În structurile sale ar mai fi nevoie de 34 de ofiţeri, 106 agenţi şi de şapte posturi contractuale.




 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite