Braşov: ICCO a primit bani pentru continuarea lucrărilor la parcul industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de la Braşov a fost realizat în proporţie de 40%, lucrările la patru dintre cele 11 hale fiind finalizate şi deja închiriate unor firme din diferite domenii de activitate.

După aproape un an de negocieri, grupul de firme ICCO a obţinut un credit de 23 milioane de euro de la UniCredit Ţiriac Bank pentru continuarea lucrărilor la parcul industrial din Braşov, ce are o valoare de 32 de milioane de euro.Construcţia parcului industrial a început la sfârşitul anului 2007, până în prezent fiind finalizate patru hale, totalizând 40.000 metri pătraţi complet închiriate, cu contracte de lungă durată. Astfel, din suprafaţă totală de 29 de hectare, proiectul este realizat în proporţie de 40%. În plus, faţă de cele patru hale deja închiriate, compania are disponibilă spre închiriere încă o hală de 10.000 metri pătraţi finalizată în proporţie de 70%.

Dezvoltare lângă aeroport


Parcul Industrial Braşov se află în apropierea viitorului Aeroport Internaţional, iar spaţiile finalizate sunt ocupate de compania Preh - producător german de produse electronice, TCE Curiero – companie românească de logistică, Becotek din Norvegia – turnătorie de alamă, Benchmark – producător american de produse electronice, EuroDruck Services Germania – tipografie şi Vestas AirCoil S/A – producător danez de echipamente de aer condiţionat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite