Braşov: Angajaţii i-au încuiat poarta directorului de la ICA Ghimbav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Angajaţii i-au încuiat poarta directorului de la ICA Ghimbav
Braşov: Angajaţii i-au încuiat poarta directorului de la ICA Ghimbav

Disperaţi, salariaţii ICA Ghimbav îi interzic directorului general să intre în fabrică până când nu îşi vor primi salariile. Gestul lor este unul ilegal, însă oamenii nu şi-au luat lefurile de cinci luni şi au ajuns la limita răbdării.

CITEŞTE ŞI:


Angajaţii ICA  Ghimbav au dat în judecată conducerea societăţii în speranţa că îşi vor putea recupera salariile. Şansele sunt însă foarte mici, pentru că, şi dacă ar câştiga procesul care acum se tot amână din cauza protestelor magistraţilor, societatea este în administrare specială până la privatizare şi nu poate fi executată silit. Conducerea societăţii spune că nu poate să dea banii angajaţilor pentru că, în lipsă de încasări, nu sunt bani. Următorul termen în proces este 7 octombrie.

Interzis pentru director, liber la credit

Mâine, Traian Tomescu, directorul general al companiei împreună cu liderul sindical de pe platforma IAR Ghimbav, Şuba Arpad,  vor merge la Guvern, unde vor încerca să stea de vorbă cu un secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei pentru a discuta perspectivele pe anul viitor. Tomescu este de părere că suma de 800.000 de lei pe care urmează să o contracteze societatea în cadrul unui credit bancar, ar fi suficienţi pentru plata salariilor pe lunile aprilie - iulie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite