Huidu a rămas fără permis în 2009 exact în aceeaşi zonă, la 1 km distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de azi a avut loc la o distanţă de 1,35 kilometri mai sus de locul unde i-a fost luat carnetul la vremea respectivă.

„În data de 24.01.2009,ora 12.15, poliţiştii Servicului de Poliţie Rutieră Braşov l-au depistat în traficul rutier, pe D.N.1, la km. 147+800 m,pe H.Şerban, 32 ani, din Bucureşti, care, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circulând dinspre Predeal spre Braşov, a efectuat o depăşire neregulamentară a unei coloane de autovehicule aflate în mişcare, încălcând marcajul continuu de pe carosabil.

Citeşte şi:

Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!“


De asemenea, politiştii au constatat şi că plăcuţa cu numărul de înmatriculare din spatele autoturismului era murdară, numărul nefiind vizibil. Conducătorul auto în cauză a fost amendat contravenţional cu 120 lei, respectiv 60 lei, conform prevederilor articolelor 120 şi 143 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002, republicată, şi, de asemenea, i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile, se arăta la vremea respectivă într-un comunicat al Poliţiei, Braşov, scrie Click.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite