Hoţii de fier vechi au luat cu asalt platforma Nitramonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi, poliţiştii au prins patru indivizi, care au sustras sute de kilograme de deşeuri din fier. Toţi sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Indivizii au fost prinşi ieri. Primul care a picat în plasa poliţiştilor a fost un bărbat de 34 de ani. Acesta a intrat în incinta unei hale dezafectate, aparţinând societăţii Nitroporos, şi a furat un conductor electric si 30 de kilograme de deşeuri din aluminiu. Bărbatul nu a apucat să plece cu ele, fiindcă a fost prins în flagrant de poliţişti.

Un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost prins în timp ce încărca într-o căruţă 300 de kilograme de deşeuri din fier, pe care le sustrăsese cu puţin timp înainte tot din incinta Nitroporos. Tot acolo a fost prins şi un tânăr de 19 ani, care a sustras 500 de kilograme de deseuri din tabla zincată, ţevi şi fier beton. Individul a apucat să le încarce în căruţă, dar nu a mai plecat cu ele.

Tot ieri, poliţiştii din Făgăraş au mai prins şi un bărbat de 34 de ani, care a sustras deşeuri din fier şi doi vagoneţi din metal, nefuncţionali, în greutate totală de aproximativ 1.300 de kilograme, pe care le-a încărcat într-o căruţă, cu intenţia de a se face nevăzut.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate în toate cele patru cazuri de furt.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite