Brasov: Raliu pentru bolnavii asistaţi de Hospice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brasov: Raliu pentru bolnavii asistaţi de Hospice
Brasov: Raliu pentru bolnavii asistaţi de Hospice

Fundaţia Hospice „Casa Speranţei” va primi fonduri din partea campionilor europeni de raliuri. Cea de-a cincea ediţie a Raliului Sibiului, din Campionatul Naţional de Raliuri este dedicată fundaţiei braşovene Hospice „Casa Speranţei”, care îngrijeşte bolnavii aflaţi în ultimii ani de viaţă.

Toţi piloţii şi copiloţii înscrişi în raliu sunt invitaţi să doneze obiecte personale care vor fi scoase la licitaţie pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.  „Dupa acţiunea de la Sibiu Rally Show 2008, cand toate fondurile strânse au fost donate Fundaţiei Hospice „Casa Speranţei” Braşov, am decis să continuăm acţiunea de strângere de fonduri şi la Raliul Sibiului. De data aceasta, îi invităm pe toţi piloţii şi copiloţii înscrişi în acest raliu să doneze un obiect personal, care va fi scos apoi la licitaţie pe site-ul oficial al raliului”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei a 5-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop.


Participări internaţionale

Simon Jean-Jospeh şi Philippe Bugalski sunt invitaţii speciali Citroen Racing, fiind primii care sprijină această iniţiativă. Simon Jean-Jospeh, de două ori campion european de raliuri,  şi Philippe Bugalski, de trei ori campion al Franţei şi actualmente pilot de teste la Citroen Racing, vor dona pentru această cauză cămăşile lor de echipă cu autograful personal. Raliul Sibiului va avea loc în perioada 16-18 iulie, pe specialele de macadam din jurul oraşului, iar licitaţia va începe de marţi, 21 iulie.
Raliul Sibiului 2009, etapa a 5-a din Campionatul Naţional de Raliuri este organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Program: Startul festiv va avea loc joi, 16 iulie, în Piaţa Mare a oraşului.
                 Vineri, 17 iulie, sunt programate, începând cu ora 17:45, două super-
                  speciale pe terenul de autocross din cartierul Ştrand.
                  Sâmbătă, cu începere de la ora 10:00, celelalte 6 probe speciale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite