Horia Vârlan: „Bunica îmi gătea piure de dovlecel ras cu mărar, cu bulion şi rântaş, un preparat din Ardeal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarul profesionist Horia Vârlan, aflat la Braşov pentru a promova un nou sistem de gătit, ne-a mărturisit care sunt trei dintre cele mai bune preparate ardeleneşti, pe care le adoră.

CITEŞTE ŞI:

VEZI AICI CE A PREPARAT HORIA VÂRLAN PENTRU BRAŞOVENI

Prima delicatesă din Ardeal, îndrăgită de Horia Vârlan este ciorba de miel cu smântână şi cu tarhon. Cea de-a doua ar fi un preparat ceva mai puţin cunoscut, şi anume, plăcintele cu pită, care ne-a mărturisit că se fac din pâine, umplută cu varză şi cartofi în tigaie.

Cel de-al treilea preparat din Ardeal, pe care ni l-a pomenit i-a trezit maestrului bucătar amintiri plăcute. „O altă delicatesă ar fi ceea ce-mi făcea bunica mea în copilărie, şi anume, un fel de piure din dovlecel ras cu mărar, cu bulion şi cu rântaş. Este o mâncare scăzută foarte gustoasă", a spus Horia Vârlan.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite