Fenestela 68 Braşov atacă finala Cupei României la hochei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În sezonul trecut, Fenestela Braşov a eliminat pe Sport Club în semifinalele Cupei Foto: Szabolcs Vrânceanu
În sezonul trecut, Fenestela Braşov a eliminat pe Sport Club în semifinalele Cupei Foto: Szabolcs Vrânceanu

În semifinalele Cupei României la hochei, formaţia SCM HC Fenestela 68 Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 20.30, la Miercurea Ciuc, echipa Sport Club din localitate, meciul fiind transmis, în direct, de GSP TV.

În cealaltă semifinală a competiţiei, Steaua Bucureşti va avea o misiune facilă, urmând să se dueleze pentru un loc în finală cu mult mai modesta Progym Gheorgheni, partida urmând să se dispute duminică, de la ora 20.30, tot în transmisiune directă pe GSP TV.

De notat că lucrările de la patinoarul din parcul Tractorul sunt aproape de finalizare, astfel că baza sportivă va fi gata în timp util, pentru a găzdui finala Cupei României, care va avea loc pe 31 ianuarie sau 7 februarie.

Înainte confruntării de diseară, braşovenii au un avantaj moral, întrucât în sezonul trecut au eliminat din Cupa României chiar adversarul din această seară, ajungând până în ultimul act al competiţiei.

Ambele echipe pornesc cu şanse egale pentru calificarea în finală. Sper să repetăm performanţa din sezonul trecut şi să eliminăm pe Sport Club. Calificarea în finală este obiectivul numărul unu al sezonului.

Pentru noi este foarte important să disputăm finala competiţiei în faţa propriilor suporteri", a declarat preşedintele formaţiei de la poalele Tâmpei, Miklos Ervin.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite