Hidromecanica Brasov, scoasa la mezat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hidromecanica Braşov
Hidromecanica Braşov

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov scoate astăzi la licitaţie platforma Hidromecanica 1, adică terenul deţinut de compania Hidromecanica SA în Centrul Civic al Braşovului.

Preţul de pornire este de 54,083 milioane de lei. Fiscul scoţând la vânzare întreaga suprafaţă de 39.134 de metri pătraţi. La acest preţ, un metru pătrat din Hidromecanica 1 valorează 1.382 de lei, adică ceva mai mult de 325 de euro pe metrul pătrat. Potrivit bzb.ro, printre creditorii companiei se numără, pe lângă instituţiile statului, salariaţii şi acţionarii, Banca Carpatica şi o companie furnizoare din Galaţi.

Compania Hidromecanica si-a majorat anul trecut pierderile de mai bine de doua ori, de la 7,128 milioane de lei la 14,874 milioane de lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut drastic anul trecut, de la 21,922 milioane de lei la 9,467 milioane de lei.

Potrivit acest date, rezulta ca in 2009 compania Hidromecanica Brasov a avut pierderi mai mari decat cifra de afaceri a societatii. Potrivit raportului de audit al companiei, pierderea medie pe un salariat a crescuit de trei ori pe un salariat, de la 18.277 lei la 57.431 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite