Braşov: Herbert Muller: „Suntem într-o situaţie disperată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Herbert Muller: „Suntem într-o situaţie disperată“
Braşov: Herbert Muller: „Suntem într-o situaţie disperată“

CS Rulmentul Braşov se desparte astăzi, de alte trei sportive, Cristina Niculae, Ionica Munteanu şi Aneta Barcan devenind libere de contract întrucât nu au fost plătite de nouă luni.

Chiar dacă au învins ieri, în prima manşă a turului III din Cupa EHF, pe HCM Ştiinţa Baia Mare, acest succes nu a avut niciun efect pozitiv asupra formaţiei de la poalele Tâmpei. Astfel, antrenorul Herbert Muller a mai pierdut trei handbaliste de bază, iar tehnicianul Rulmentului mai are sub conducere doar şapte jucătoare.

Cristina Niculae, Aneta Barcan şi Ionica Munteanu şi-au depus, în urmă cu trei săptămâni, memoriile la Federaţia Română de Handbal, pentru a deveni libere de contract. Cele trei au fost convinse să mai rămână la Braşov încă zece zile, primind asigurări că le vor fi achitate restanţele contractuale.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, acestea au devenit libere în această noapte, având posibilitatea de a semna cu orice echipă din Liga Naţională. De remarcat că Rulmentul s-a despărţit acum o săptămână şi de portugheza Alexandrina Barbosa.

Efectiv nu ştiu ce să mai fac. Mă aflu într-o situaţie de neconceput. Habar nu am ce o să facem în perioada următoare. Nu mai avem nicio soluţie. Nimeni nu a reuşit să-l contacteze pe Teodor Florescu, am încercat atât eu, cât şi directorul sportiv Mircea Cucuian. Suntem într-o situaţie fără scăpare“, a declarat antrenorul Herbert Muller.

Dacă Ionica Munteanu şi Cristina Niculae au participat la antrenamentul de astăzi, Aneta Barcan este aproape să semneze cu Tomis Constanţa. În contextul actual, situaţia la CS Rulmentul devine dramatică, iar şansele ca echipa să-şi continue activitatea sunt infime.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite