Braşov: Halloween Party, în cluburile braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Halloween Party, în cluburile braşovene
Braşov: Halloween Party, în cluburile braşovene

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, patronii celor mai frecventate cluburi din oraş au organizat petreceri speciale la care sunt invitaţi toţi tinerii dorinici de distracţie. Cei care vor lua parte la distracţie trebuie să poarte, obligatoriu, costum specific de Halloween.

CITEŞTE ŞI:


Halloweenul, sărbătoarea de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lume, este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Specifice pentru această sărbătoare sunt dovleacul cioplit în interiorul căruia se introduce o lumânare aprinsă şi costumele de vrăjitoare, mumii, scheleţi sau drăcuşori. Se pare că sărbătoarea nu a fost uitată de patronii braşoveni, care văd în aceasta încă un motiv ca un număr cât mai mare de clienţi să calce pragul cluburilor de renume.

Halloween Party va avea loc mâine în clubul Party, începând cu ora 22.00, unde cele mai reuşite cinci costume vor fi premiate cu băuturi gratis din partea casei. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei. Tot mâine, în Tequila Bowling va fi organizată o petrecere similară, la care tinerii sunt invitaţi să vină costumaţi pentru a petrece o „noapte de groază“.
 
Halloween cu karaoke

Cei care doresc să participe la „Halloween karaoke party“ sunt invitaţi în Schwarz Pub, unde vor trebui să se costumeze în cântăreţul lor preferat şi să fredoneze melodii din reportoriul acestuia. O petrecere inedită se anuntă şi în Ritmo Café. Aici va avea loc „Petrecerea Vrăjitoarelor“, un concurs la care se vor întrece persoanele îmbrăcate cu cele mai înfricoşătoare costume de vrăjitoare, care vor dansa pe „ritmuri îndrăcite“.

Dacă doriţi să vă distraţi şi astăzi, dar şi mâine puteţi merge în Studio 80 unde, începând cu ora 22.00, vor avea loc „petreceri de groază“ destinate sărbătorii de Halloween.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite