Braşov: HCM Baia Mare porneşte ca favorită în meciul cu Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: HCM Baia Mare porneşte ca favorită în meciul cu Rulmentul
Braşov: HCM Baia Mare porneşte ca favorită în meciul cu Rulmentul

Antrenorul echipei Rulmentul, Herbert Muller, a declarat că HCM Baia Mare porneşte ca favorită în manşa retur din turul trei al Cupei EHF, în condiţiile în care el are la dispoziţie doar şapte jucătoare. Mai citiţi şi: Rulmentul Braşov a învins Baia Mare în Cupa EHF! Primăria Braşov va prelua formaţia Rulmentul „Rulmentistele“ Munteanu şi Niculae aşteaptă o minune de la Primăria Braşov

„Suntem vai şi amar. Am plecat spre Baia Mare în şapte jucătoare, ori în condiţiile acestea ce pretenţii putem emite? Vom intra pe teren şi vom juca, dar aşa nu cred că s-a mai pomenit în Cupele Europene, că nu ai ce jucătoare să treci pe foaia de joc. Mă doare sufletul să spun acest lucru, dar nu ştiu cât suflet mai găsim să luptăm în acest joc şi să câştigăm la o diferenţă care să ne asigure calificarea. Le-am spus fetelor că nu trebuie să ne gândim că avem cinci goluri avans, şi să pornim ca şi cum ar fi 0-0. Vom vedea ce va fi, dar suntem într-o situaţie foarte grea", a declarat pentru Mediafax Herbert Muller. 
Partida de la Baia Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00. În manşa tur, disputată la Braşov în urmă cu o săptămână, Rulmentul s-a impus cu scorul de 31-26.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite