Greenpeace se implică în cazul defrişărilor de la Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Greenpeace şi-au asigurat tot sprijinul pentru demersurile de protejare a naturii, după ce consilierul local Erwin Albu a cerut ajutor mai multor organizaţii pentru a se implica în cazul defrişărilor din Codlea.

„În urma începerilor tăierilor rase în zona străzii Brazilor am transmis către mai multe organizaţii de protecţia mediului naţionale şi internaţionale sesizări cu privire la pericolul iminent de dispariţie a pădurii, datorită deciziei autorităţilor, dar şi cu privire la lipsa de transparenţă cu care se iau aceste decizii şi se fac aceste lucrări. Astfel am intrat în contact cu mai multe organizaţii care se vor implica în cazul Codlea. M-am bucurat nespus când şi reprezentanţii de la Greenpeace au răspuns sesizărilor şi m-au contactat direct şi am putut dezbate zilele trecute despre starea de fapt din Codlea. Ne-au asigurat de tot sprijinul pentru demersurile de protejare a naturii şi de monitorizarea situaţiei. De asemenea, se va lua legătura cu autorităţile competente. În acest weekend ne vom întâlni la Braşov pentru a detalia ce este de făcut în continuare", a precizat Erwin Albu.

Reprezentanţii organizaţiei Greenpeace se vor afla sâmbătă şi duminică la Braşov, în Piaţa Sfatului, în cadrul unui eveniment de promovare şi recrutare de voluntari. Perioada de recrutare se desfăşoară între 13 şi 31 mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite