Accident cu şapte victime în judeţul Braşov. O fată de 18 ani a murit. UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 19.50, între Cristian şi Râşnov, şi au fost implicate două autoturisme.

Update ora 21.40 Accidentul s-a petrecut din vina unui şofer care a vrut să depăşească un autoturism, fără să se asigure corespunzător.

Poliţistii spun că bărbatul conducea un autoturism Ford şi în maşină cu el se afla o tânără de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta. Cei doi veneau dinspre Râşnov şi se îndreptau înspre Cristian. La un moment dat, şoferul Ford-ului a intrat în depăşirea unui Peugeot, care circula în faţa sa şi în care se aflau conducătorul auto şi patru pasageri.

Cel mai probabil şoferul Ford-ului a văzut că se apropie o maşină de pe contrasens şi a încercat să reintre pe banda sa de mers, dar în acel moment a acroşat Peugeot-ul din faţa lui şi ambele maşini s-au oprit în câte un copac de pe cealaltă parte a drumului.

Click pe imagini pentru fotogalerie de la accident



Fata de 18 ani din Ford a murit, iar ceilalţi pasageri şi cei doi conducători auto au fost răniţi. „Am intervenit pentru descarcerarea unei singure persoane, o fată în vârstă de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta în unul dintre autoturisme, dar din nefericire aceasta a decedat. Celelalte şase persoane din ambele autoturisme au fost transportate la spital cu patru echipaje SMURD şi două ambulanţe", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja. Cele şase victime sunt în afara oricărui pericol.

Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

image

Din primele informaţii, trei persoane din cele opt care se aflau în ambele autoturisme au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare şi patru echipaje SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite