Grădiniţe de vară pentru micuţii braşoveni (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grădiniţe particulare din Braşov au porţile deschise pentru prichindei şi pe perioada vacanţei. Părinţii care lucrează şi n-au o bonă, cu care să-şi lase copiii pe perioada verii, au scăpat de griji, cu ajutorul grădiniţelor particulare.

Grija pentru copiii care trebuie să rămână acasă pe perioada verii, în timp ce dumneavoastră sunteţi nevoiţi să mergeţi la muncă, a dispărut. Chiar dacă grădiniţele de stat intră în vacanţă, puteţi să continuaţă să vă duceţi copilul la grădiniţă. La Braşov funcţionează cel puţin două grădiniţe private care s-au adaptat nevoilor părinţilor şi au creat programe de grădiniţă de vară şi de îngrijire zilnică.

image

De exemplu, centrul educaţional Dani funcţionează pe toată perioada verii, iar printre activităţile la care vor lua parte micuţii se numără: vizitele la Parc Aventura şi Aqua Magic, plimbările cu trotinetele, biciletele şi rolele, vizite „dulci" la cofetării şi muzee, dar şi lecţiile de echitaţie. În plus, la Centrul „Dani", limba engleză va fi studiată zilnic, în regim intensiv.

image

„Majoritatea copiilor pe care îi îngrijim pe perioada verii sunt cei care au fost înscrişi la noi, cealaltă parte fiind alcătuită din copii care vin de la grădiniţele de stat, care intră în vacanţă. La noi, copiii beneficiază de un bogat material didactic, de la cărţi, până la materiale multimedia, care să faciliteze învăţarea limbii engleze, dar şi de multe jucării", a spus Daniela Armăşelu, profesoră de limba engleză.

image

Program de îngrijire zilnică

De asmenea, conducerea Grădiniţei particulare „Ruxy", din Săcele, oferă pe perioada verii un program de îngrijire zilnică. Asta însemnă că atunci când sunteţi ocupaţi şi nu aveţi cu cine să vă lăsaţi copilul, îl puteţi duce la grădiniţa din Săcele.

image

„Ne-am inspirat din străinătate în crearea acestui program şi oferim calitate. Aici îngrijirea copiilor între 1 şi 6 ani este pe primul loc. Atmosfera şi ambientul sunt deosebite, astfel încât copiii să se simtă ca acasă", a declarat Oana Barabaş, directoarea grădiniţei.

image

Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat de grijile de până acum în ceea ce priveşte lăsatul copiilor acasă. „Am analizat ofertele şi am observat că vârsta între 2 şi 3 ani este neacoperită. Apoi, nu mi-au plăcut condiţiile care există în puţinele creşe din oraş. Aici au toate condiţiile, învaţă limba engleză, se joacă şi îşi continuă activitatea şi pe perioada vacanţei de vară", a declarat Emilia Tamaş, care şi-a dus băieţelul de trei ani şi jumătate la Centrul Educaţional „Dani".

image

Tarife şi condiţii de înscriere

La Centrul Educaţional „Dani" trebuie să scoateţi din buzunar între 430 şi 500 de lei pe lună, în funcţie de programul pentru care optaţi, cu sau fără masă, iar la grădiniţa „Ruxy" tariful este de 50 lei/zi, plus 10 lei masa. Înscrierea micuţilor se face pe baza unui aviz de intrare în colectivitate şi în urma încheierii unui contract cu grădiniţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite