Braşov: Gorbunov, frate dupa tată cu Gribenco!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Gorbunov, frate dupa tată cu Gribenco!
Braşov: Gorbunov, frate dupa tată cu Gribenco!

Declaraţia şocantă a fost făcută de însuşi Serghei Gorbunov, care le-a spus astăzi procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Braşov că Gribenco este fratele său după tată.

După ce s-a plâns magistraţilor că a avut parte de rele tratamente în arestul IPJ Braşov şi i-a acuzat pe poliţişti şi pe procurorii de caz că i-au „distrus” viaţa, mediatizându-l în presă, Gorbunov a susţinut că de acelaşi tratament a avut parte şi Serghei Gribenco. Potrivit afirmaţiilor lui Gorbunov, şi fratele său după tată a fost „distrus” de anchetatori.

Mai citeşte:
Braşov: Gorbunov i-a reclamat pe poliţişti la Parchet
VIDEO Gorbunov: Veniţi la Aiud, să vedeţi la câte abuzuri sunt supus
Braşov: Gribenco a fost pus sub învinuire

Tot astăzi, basarabeanul a mai solicitat şi restituirea bunurilor care i-au fost confiscate la percheziţii, respectiv haine, bijuterii, aparatură electronică. Deocamdată nu se ştie când va fi soluţionată plângerea depusă de Gorbunov la Parchet întrucât procurorii braşoveni ar putea declina dosarul la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere că acuzaţiile lui Gorbunov se îndreaptă şi asupra magistraţilor din cadrul Parchetului Curţii de Apel.

Cei doi sunt suspecţi în dosarul jafului de la Braşov

În 29 ianuarie 2009, un bărbat înarmat a atacat o casă de schimb valutar din centrul Braşovului şi a încercat să fugă cu două genţi cu bani. Jefuitorul luase genţile cu bani din maşina în care se aflau doi angajaţi ai casei de schimb, pe care i-a împuşcat. Ambii au decedat, iar o altă persoană a fost rănită. Anchetatorii nu au reuşit încă să elucideze acest caz, chiar dacă spun că există un cerc de suspecţi din care fac parte opt persoane, printre care şi Serghei Gorbunov şi Serghei Gribenco, dar probele adunate sunt insuficiente pentru a putea începe urmărirea penală.

Serghei Gorbunov a fost reţinut de poliţişti, pe 31 ianuarie, împreună cu un alt bărbat - Adrian Marius Berceanu - cu care se afla la un supermarket din Braşov. Berceanu a fost lăsat, însă, să plece de anchetatori, deoarece nu au găsit indicii care să dovedească faptul că ar fi luat parte la atac.

Serghei Gribenco, suspect în atacul de la Braşov, a fost prins, pe 24 februarie, în urma unei descinderi în Ploieşti. Ministrul Internelor, care a anunţat capturarea acestuia într-o conferinţă de presă,  a declarat Serghei Gribenco este specialist în crimă organizată, că modul său de operare este profesionist şi că suspectul are pregătire contrainformativă.

Gribenco a fost recunoscut la scurt timp de un martor ca fiind autorul jafului armat de la Braşov.

Citeşte mai multe în ediţia de mâine a ziarului Adevărul!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite