Gigi Becali a ajuns în Poiana Braşov (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali îşi va petrece Revelionul în Poiana Braşov. Foto: Stelian Grăjdan
Gigi Becali îşi va petrece Revelionul în Poiana Braşov. Foto: Stelian Grăjdan

Ca în fiecare an, patronul echipei Steaua Bucureşti îşi petrece Revelionul în staţiunea montană, alături de familie, prieteni şi apropiaţi.

Finanţatorul din Ghencea este cazat la Hotelul „Aurelius - Împăratul Romanilor", într-un apartament de lux, cu trei camere. Gigi Becali a plătit pentru acest sejur de opt zile circa 30.000 de euro, sumă care include doar cazarea pentru cele 40 de rude.

Finanţatorul echipei din Ghencea continuă tradiţia pe care a început-o în urmă cu cinci ani şi se distrează în Poiana Braşov în noaptea dintre ani, acolo unde a închiriat 28 din cele 35 de camere ale Hotelului „Aurelius - Împăratul Romanilor". Becali a ajuns abia aseară la munte, asta deşi familia lui este cazată în Poiană din 26 decembrie.


Patronul de la Steaua va rămâne la munte până pe data de 3 ianuarie. În Poiana Braşov îşi va petrece Revelionul şi familia Lăcătuş, antrenorul Stelei fiind cazat la Hotelul „Ruia", al lui Adrian Ilie. Chiar dacă se află în aceeaşi staţiune, cei doi nu vor petrece împreună de Anul Nou. „Poate o să ciocnim un pahar pe 1 ianuarie, dar în rest eu sunt cu familia mea, iar Marius cu a lui", a menţionat Becali.

Gigi Becali

Îmbrăcat „casual", în stilul propriu, conducătorul din Ghencea a sosit la hotel într-o limuzină de lux, avându-l ca şofer pe vărul Virgil Becali „Breloc" şi şi-a exprimat gândurile pentru anul viitor.

Pentru 2011 îmi doresc să iau titlul cu Steaua şi vreau ca această echipă să devină cea mai puternică din România. Vreau sănătate pentru mine şi familie şi să fim feriţi de necazuri", a precizat Becali, care a avut şi un mesaj pentru jurnalişti.

Anul acesta nu o să vă mai permit să mă răpiţi familiei. Tot anul am stat departe de soţie şi de fetele mele, iar în vacanţă o să fim mereu împreună", a spus patronul echipei din Ghencea, care a fost asaltat de cerşetori încă de la intrarea în hotel.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite