Braşov: Corina va concerta la „Galele studenţeşti“ de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Corina va concerta la „Galele studenţeşti“ de la Braşov
Braşov: Corina va concerta la „Galele studenţeşti“ de la Braşov

În perioada 14-15 octombrie, în Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu“ se va desfăşura evenimentul naţional „Galele studenţilor“. Acesta se adresează studenţilor din cadrul Universităţii Transilvania şi va începe mâine seară, la ora 18.30.

Citeşte şi:

Alba Iulia: Galele Studenţeşti, la prima ediţie



Pe parcursul celor două zile ale evenimentul, pe scena Teatrului Dramatic vor urca peste 20 de formaţii studenţeşti de la facultăţile din cadrul Universităţii Transilvania, dar şi invitaţi sosiţi din alte patru centre universitare din ţară.

Două seri speciale
Mâine, studenţii pot lua parte la Gala Dansului, un regal al dansului  ce cuprinde demonstraţii de dans modern, contemporan, sportive, balet clasic şi break-dance. Invitata specială a serii va fi interpreta Corina, care va urca pe scena Teatrului Dramatic alături de trupa ei de dans. Cea de-a doua seară oferă studenţilor un spectacol de divertisment, intitulat „Mega-show“ cu Stand-up Comedy. Intrarea la ambele spectacole este gratuită.

În plus, iubitorii muzicii rock sunt invitaţi pe 16 octombrie, la ora 17.00, în Sala Festivă a Casei de Cultură a Studenţilor la un concert susţinut de mai multe trupe din ţară. La acest concert preţul unui bilet este de 10 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite