Braşov: Bavarezele au făcut show la Miss Oktoberfest / GALERIEFOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Bavarezele au făcut show la Miss Oktoberfest / GALERIEFOTO
Braşov: Bavarezele au făcut show la Miss Oktoberfest / GALERIEFOTO

Berea şi specialităţile bavareze au fost devorate de participanţi. A doua zi a sărbătorii Oktoberfest de la Braşov a culminat cu un concurs de miss, la care a participat şi o pensionară de 64 de ani. Ea a câştigat titlul de Miss Heidi şi a primit o zi de răsfăţ la un salon de înfrumuseţare. Vezi aici GALERIA FOTO

Citeşte şi: Mii de oamenii petrec noaptea în centrul Braşovului, la „Micul Oktoberfest“

Preşedintele CJ a primit un pahar cu bere în faţă!

Prima ediţie a „Micului Oktoberfest“ continuă cu multe surprize pentru turişti şi braşoveni. Berea a curs şi ieri la festival pentru românii din toată ţara. Cârnaţii bavarezi şi micii româneşti au fost la mare cautare, în mod evident, asezonaţi cu multă bere. Sărbătoarea a fost completă atunci când au urcat pe scena festivalului şase concurente îmbrăcate în port tradiţional bavarez, care s-au întrecut pentru a câştiga produse cosmetice în valoare de 500 de eruo. Pentru un asemenea premiu fetele au fost supuse la probe cu „greutate“.

Cine ţine un „cal“ în mână

Prima probă a neconvenţionalului concurs a constat în verificarea rezistenţei fizice a participantelor. Cele şase „bavareze“ au trebuit să demosntreze că pot ţine cât mai mult în mână un „cal“ plin cu bere. Această probă a fost poreclită de către organizatori „proba de  halbere“. Cea de-a doua încercare a constat în demonstraţii de dans bavarez, la care nicio concurenţă nu a fost mai prejos. La proba finală bavarezele au trebuit să tragă aer în piept pentru a triluli cât mai bine. Unele prestaţii au stârnit râsete, dar şi fluierături.

Concurs de mister, ad hoc


Pentru că fetele nu au făcut destulă gălăgie, zece băieţi din public au făcut senzaţie demostrând că pot triluli mult mai bine decât fetele, dacă sunt mai euforici. Câştigătorii s-au ales cu produse alimentare, un weekend pe Valea Prahovei şi... tratamente la un salon de înfrumuseţare.

Miss la 64 de ani

Felicia Ana Hărăstăşan (64 de ani), din Codlea a fost cu siguranţă cea mai populară concurentă, tocmai pentru că a avut curajul să se înscrie la un concurs de miss. „M-am înscris la acest conscurs pentru că îmi place foarte mult să dansez, mai ales în stil bavarez. Îmi plac foarte mult obiceiurile nemţeşti, am crescut cu ele şi mă trag dintr-o familie de saşi“, ne-a spus pensionara. Apropiată de vârsta sa a fost Liane Ţeţu, de 50 de ani, care s-a bucurat de susţinerea familiei şi care a câştigat Miss Kronstadt. Miss Oktoberfest 2009 a fost desemnată Monica Paiuc, o săsoaică de 19 ani. Seara a continuat cu un concert extraordinar susţinut de trupa Holograf, iar petrecerea s-a terminat târziu în noapte.

„… o s-o facem şi mai lată“

Astăzi, de la ora 20.00, pe scena „Micului Oktoberfest“ vor urca cei de la Direcţia 5, iar participanţii vor trebui să reziste cât mai mult pe taurul mecanic, pentru a primi un scuter. Primul Oktoberfest de la Braşov se va încheia prin pregătirea butoiului cu bere pentru cel din 2010.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite