Braşov: Tata şi fiul, echipa perfectă la pescuit / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, pescari din toate colţurile ţării s-au întâlnit la Braşov, la un concurs inedit de pescuit sportiv. Mai multe imagini vezi în GALERIA FOTO

Pescari mari şi mici, mai mult sau mai puţin experimentaţi, echipe formate din 2 concurenţi, tatăl şi fiul sau fiica, au instalat undiţele şi s-au aşezat pe malul Bălţii 4 de la Doripesco. Cel mai mic concurent se numeşte Rareş Gradea şi abia a împlinit 3 ani şi jumătate. Este însă deja familiarizat cu tot ce înseamnă un concurs pescăresc. Cel mai vârstnic concurent are 72 de ani şi a profitat de ocazie pentru a-şi mai petrece timpul cu fiul său.

„Concursul a fost gândit ca un semnal de alarmă entru generaţia de mijloc. Aceştia trebuie să îşi petreacă mai mult timp alături de copiii sau taţii lor. De obicei priorităţile sunt altele în viaţă şi e păcat că timpul trece şi le luam bucuria de a petrece câteva ore împreună”, a declarat Ruxandra Coc, reprezentant al firmei Doripesco. Câştigătorii s-au ales, pe lângă diplome şi medalii, cu articole sportive de pescuit. Acelaşi lucru au primit şi cel mai mic, dar şi cel mai vârstnic participant.

Concursul, numit sugestiv „Tata şi Fiul”, a strâns la start 23 de echipe din Cluj, Bucureşti, Ploieşti, Sfântu Gheorghe, Braşov, Codlea, Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc şi Feldioara.


La ultimul eveniment desfăşurat pe Balta 4 de la Doripesco, s-a depăşit orice record naţional. În 96 de ore de concurs au fost capturate 18, 532 tone de peşte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite