Braşov: FC Braşov - Astra Ploieşti 0-0 / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: FC Braşov - Astra Ploieşti 0-0 / GALERIE FOTO
Braşov: FC Braşov - Astra Ploieşti 0-0 / GALERIE FOTO

La capătul unui meci în care nu au strălucit în joc, băieţii lui Viorel Moldovan au scos un singur punct cu nou promovata Astra Ploieşti, scor 0-0, chiar dacă au avut un om în plus pe teren încă din minutul 26. Astfel, Viorel Moldovan a debutat cu un semi-eşec în faţa suporterilor braşoveni !

Rezultat final: FC Braşov - Astra Ploieşti 0-0 !!!

FC Braşov a ratat cea mai mare ocazie a partidei: Ezequias a centrat de pe dreapta, iar Cătălin Munteanu, Ilyes şi Dedu nu au putut să-l învingă din doi metri pe Munteanu !!!


Viorel Moldovan efectuează şi ultima modificare: îl aruncă în luptă pe Piţurcă Jr, care îi ia locul lui Hadnagy !!!

Schimbare la FC Braşov: Senin a intrat în locul lui Roman

min. 65 - FC Braşov este tot mai periculoasă: Ezequias a centrat de pe partea stângă, Hadnagy a reluat din patru metri, dar Cristi Munteanu a scos incredibil din faţa fostului ploieştean !!!

min. 61 - Cătălin Munteanu a şutat razant cu bara transversală, de la 20 de metri !!!

min. 53
- Ion Moldovan a efectuat cea de-a doua modificare: Gafiţa a intrat în locul lui Stratilă

Ocazie monumentală Astra Ploieşti: din trei metri, Hristu Chiacu l-a luat la ţintă pe Dani Coman !!!!

S-a reluat partida. Cei doi tehnicieni au efectuat câte o modificare la pauză. La FC Braşov, Zaharia a fost înlocuit de Cătălin Dedu. La oaspeţi a intrat Chiacu, în locul lui Predescu.

Primele 45 de minute au fost lipsite de faze importante de poartă. Chiar dacă evoluează în superioritate numerică, "stegarii" au avut o posesie superioară, dar au fost lipsiţi de luciditate în faza ofensivă !!!

La capătul primei părţi, FC Braşov şi Astra Ploieşti se află la egalitate, 0-0.

min. 45 - Ezequias
a văzut cartonaşul galben

min. 42 -
şutul lui Roman din 30 de metri a fost prins de Cristi Munteanu

Ocazie mare FC Braşov: Cătălin Munteanu a executat ideal o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, dar balonul a trecut milimetric pe lângă vinclu !!!

min. 30 -
gazdele au o posesie net superioară: Hadnagy a expediat un şut de la 20 de metri, care a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Cr. Munteanu

min. 26 - Georgian Păun a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, după un fault asupra lui Voicu. Oaspeţii joacă în inferioritate numerică !!!

min. 25 -
braşovenii dictează ritmul partidei, dar lipsesc cu desăvârşire acţiunile ofensive

min. 19 - Georgian Păun
a fost avertizat de arbitrul întâlnirii

min 12 -
braşovenii au prima ocazie importantă: Dorel Zaharia l-a încercat pe Cristi Munteanu cu un şut-centrare de la 30 de metri lateral, dar "Babicu" a respins în corner. La faza următoare, Grigore a reluat cu capul, din zece metri, pe lângă poartă.

min. 6 -
Alexe a pătruns periculos în careu, dar Abrudan a respins centrarea vârfului împrumutat de la Dinamo

A început partida, cu un atac al braşovenilor.

Cei doi tehnicieni, Viorel Moldovan (FC Braşov) şi Ion Moldovan (Astra) vor trimite pe teren următoarele echipe:

FC Braşov:
1. Coman - 20. Voicu, 4. Abrudan, 23. Nae Constantin, 3. Ezequias - 14. Roman, 8. Grigore, 10. Ilyes (cpt), 7. C. Munteanu - 11. Zaharia, 9. Hadnagy   Antrenor: Viorel Moldovan

Rezerve: Kajcsa - Oros, Cr. Ionescu, Miranda, Dedu, Piţurcă, Senin

Astra Ploieşti: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 3. Oprsal, 5. Rohat (cpt), 25. Crăciun - 27. Strătilă, 16. Gheorghe, 11. Alexe, 8. Takayuki - 21. Predescu, 14. Păun    Antrenor: Ion Moldovan

Rezerve: Iatan - Valdez, Chiacu, Ţigoianu, Stan, Gafiţa, Izvoranu

Cele două combatante se întâlnesc în această seară după ce au obţinut rezultate total opuse în primele etape. FC Braşov a învins în prima rundă, în deplasare, pe Unirea Alba Iulia, cu 1-0, prin reuşita semnată de Attila Hadnagy. De partea cealaltă, oaspeţii de astăzi nu au acumulat niciun punct în prima etapă, fiind învinşi cu 0-1 de Pandurii Târgu Jiu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite