Braşov: Club Volei Braşov, eşec cu Dinamo / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Club Volei Braşov, eşec cu Dinamo / GALERIE FOTO
Braşov: Club Volei Braşov, eşec cu Dinamo / GALERIE FOTO

La primul meci susţinut pe propriul teren, de la revenirea în prima ligă naţională de volei masculin, formaţia CVM Braşov a pierdut ieri dimineaţă, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, întâlnirea cu Dinamo Bucureşti, scor 0-3, pe seturi 20-25, 16-25, 18-25. Vedeţi AICI galeria foto de la partida CVM Braşov - Dinamo

De cinci ani nu a mai avut parte Braşovul de volei de primă divizie, iar debutul în faţa propriilor suporteri nu a fost unul tocmai fericit. Voleibaliştii lui Adrian Pustiu au contabilizat astfel, prin înfrângerea cu Dinamo, cel de-al doilea insucces al sezonului, din tot atâtea meciuri susţinute. Măcinată de probleme economice, formaţia de la poalele Tâmpei a început curajos partida, conducând chiar cu 6-0 în debut, dar valoarea adversarului şi-a spus cuvântul, dinamoviştii obţinând un succes categoric.

Ne pare rău că am debutat pe propriul teren, în prima divizie, după cinci ani, chiar împotriva echipei Dinamo. Practic, a fost o luptă între David şi Goliat, iar echipa mai experimentată şi mai valoroasă a avut câştig de cauză. Totodată, lotul subţire pe care îl avem nu ne-a permis să sperăm la mai multe în duelul cu una dintre cele mai puternice grupări ale campionatului“, a declarat la finalul întâlnirii antrenorul Adrian Pustiu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite