Braşov: Victorie de adio pentru CS Rulmentul? / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Victorie de adio pentru CS Rulmentul? / GALERIE FOTO
Braşov: Victorie de adio pentru CS Rulmentul? / GALERIE FOTO

CS Rulmentul a învins în această dimineaţă, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe Jolidon Cluj Napoca, cu 31-25 (11-12), la capătul unui meci în care ambiţia, profesionalismul şi devotamentul au primat în faţa neajunsurilor financiare.

Cele 11 „furnicuţe“ ale lui Herbert Muller (întrucât atâtea au mai rămas după despărţirile în lanţ din ultima vreme) au dat dovadă din nou de caracter şi au evoluat cu multă determinare, într-un meci care ar putea fi ultimul pentru formaţia de la poalele Tâmpei.

Prima repriză a fost echilibrată, iar Rulmentul a intrat în dezavantaj la pauză. „Rulmentistele“ au făcut cea mai bună repriză a sezonului în mitanul secund. Barbosa a fost din nou de neoprit, iar Ionica Munteanu de netrecut. Astfel, braşovencele şi-au adjudecat o victorie care, însă, nu rezolvă cu nimic situaţia dezastruoasă prin care trece clubul.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Barbosa - 11g, Gogârlă - 9g, Vârtic - 4g, Niculae - 3g, Gâscă - 2g, Gogoriţa - o reuşită.

Dezamăgire în tribune şi pe teren


Cee ce trebuia să fie o sărbătoare s-a transformat în tristeţe la finalul întâlnirii. Astfel, jucătoarele şi antrenorul Herbert Muller cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile, iar publicul braşovean l-a taxat pe toată durata meciului pe finanţatorul Teodor Florescu. „Pleacă la Vâlcea“ sau „Florescu, uită-te, ăstea-s rulmentistele“ au fost câteva dintre scandările galeriei.

Tehnicianul Herbert Muller a admis că meciul cu Jolidon Cluj Napoca ar putea fi ultimul pentru Rulmentul în Liga Naţională: „Suntem în mare pericol, iar dacă nu vom primi ajutor în ceasul al 12-lea, cu siguranţă această echipă nu va mai exista. Rulmentul este formaţia Braşovului şi ar fi mare păcat ca totul să se termine aici. În felul acesta, nu le mai pot cere fetelor să intre pe teren. Noi am dat totul, dar trebuie să fim şi ajutaţi. Din păcate, în momentul de faţă corabia este aproape scufundată“. Altfel, Alexandrina Barbosa va părăsi formaţia de la poalele Tâmpei pentru a se prezenta la convocarea naţionalei, iar Niculae, Şorodoc şi Barcan vor fi declarate libere de contract pe data de 14 octombrie.

Din nou promisiuni

Zilele trecute, directorul sportiv de la CS Rulmentul, Mircea Cucuian, a avut o întrevedere cu patronul Teodor Florescu, dar rămâne de văzut dacă lucrurile se vor îmbunătăţi după această întâlnire. „Domnul Florescu ne-a dat asigurări că în cursul zilei de luni se vor vira în conturile jucătoarelor sumele restante de pe ultimele două luni. Celelalte datorii vor fi achitate după discuţii în particular cu sportivele, în mod reeşalonat, până la finalul anului 2009. Să sperăm că vor veni banii, dar este greu şi pentru Teodor Florescu să ţină de unul singur această echipă“, a precizat Mircea Cucuian.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite