Design Construct are ca obiectiv câştigarea campionatului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După surprinzătoarea retragere a multiplei campioane CIP Deva din campionatul naţional de futsal, Design Construct, City Us Târgu-Mureş şi Concordia Chiajna rămân principalele favorite la adjudecarea titlului.

După 13 etape disputate, City Us Târgu-Mureş se află pe prima treaptă a ierarhiei, cu 36 de puncte, Concordia Chiajna este pe doi (33p), iar podiumul este completat de formaţia Design Construct (30p).

Chiar dacă s-a despărţit de antrenorul Tino Perez şi de cei mai importanţi jucători străini, formaţia de la poalele Tâmpei s-a întărit cu fotbalişti de la CIP Deva.

Astfel, după numirea în funcţie a antrenorului portughez Arthur Melo, ultima dată la City Us Târgu Mureş, braşovenii au profitat şi de dizolvarea campioanei CIP Deva. De la această formaţie au fost aduşi la Braşov Fabio Fiuza (portar), Illa Sole Jiordi şi Robert Florin Matei, ultimul component al lotului naţional.

Totodată, oficialii clubului de la poalele Tâmpei au mai reuşit înregimentarea sportivilor Matei Cristian, transferat de la Simeria şi Cornel Ţikalo, achiziţionat de la Spicom Sfântu Gheorghe.

„Avem în plan atacarea titlului de campioană. Regretăm destrămarea echipei CIP Deva, întrucât nivelul campionatului a scăzut dramatic. Trebuie să recunoaştem că Deva era o forţă şi automat avem mai multe şanse la titlu.

Am reuşit să aducem câţiva fotbalişti valoroşi, dar chiar şi aşa ne va fi greu să terminăm pe primul loc. Echipele din Târgu-Mureş şi Chiajna vor avea un cuvânt greu de spus", a menţionat preşedintele clubului Design Construct, Ion Floricel.

Sâmbătă, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", Design Construct va întâlni, într-un meci amical, pe CSM Focşani.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite