Braşov: Furtuna a făcut ravagii (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul furtunii de miercuri, care a durat aproximativ 30 de minute, acoperişul unei case a fost trăznit, provocându-se şi un incendiu, iar zidul de susţinere al alteia s-a surpat din cauza unei viituri. Galerie foto, aici

Cel mai grav incident a avut loc în cartierul braşovean Schei, unde torenţii au distrus zidul de susţinere al unei case. Alunecarea de teren s-a oprit la mai puţin de o jumătate de metru de zidul casei, pompierii fiind nevoiţi să intervină pentru a scoate din casă cele trei persoane rămase blocate. Oamenii nu mai pot ieşi din casă doar prin curtea vecinilor.

Locatarii din zonă spun că problemele lor au început după ce pe dealul din apropiere s-au construit câteva vile, fiind astfel modificat traseul de scurgere al apelor pluviale. Casa cu două etaje este şi acum în pericol de a se prăbuşi, mai ales că la Braşov a reînceput, joi dimineaţă, să plouă torenţial.

Şi în cartierul Stupini au existat probleme.  Acoperişul unei case aflate în construcţie a fost lovit de un fulger şi a luat foc, arzând o suprafaţă de circa 15-20 de metri pătraţi din acoperiş. Pagubele au fost limitate de intervenţia promptă a patru autospeciale de pompieri.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite