Braşov: Zăpadă de 12 centimetri la Fundata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Zăpadă de 12 centimetri la Fundata
Braşov: Zăpadă de 12 centimetri la Fundata

Ploaia care a început să cadă aseară la Fundata s-a transformat încet, încet în ninsoare. Toată noaptea a nins, astfel că azi-dimineaţă zăpada avea deja 12 centimetri. Citeşte şi: Asfaltatorii amenajează pârtiile din Predeal şi Poiana Braşov

Conform meteorologului, Maria Pelin, de la Staţia Meteo din Fundata, stratul de zăpadă era de 12 centimetri. „Stratul de zăpadă este de 12 centimetri, vântul bate uşor şi ninge slab. A început să ningă de aseară, iar maxima era de 0 până la 1 grad Celsius. Este posibil să ningă în continuare, pentru că cerul este acoperit de nori“, a declarat Maria Pelin, meteorolog al Staţiei Meteo din Fundata.

Şi la Predeal a nins, însă nu aşa de tare. „Stratul de zăpadă este de doar 4 centimetri şi, deocamdată, nu mai ninge. Temperatura variază între -2 şi 2 grade Celsius şi e destul de frumos afară“, ne-a declarat, azi dimineaţă, Nicolae Paltin, meteorologul de serviciu de la Predeal.

Meteorologii spun că, la munte, va continua să ningă slab spre bucuria turiştilor care weekendul acesta vor veni în număr mare la munte să se distreze de Halloween.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite