Forţoşii îşi dau întâlnire la Codlea, pentru a demonstra cine este cel mai puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Power Gym" din Codlea va organiza, sâmbătă, 12 noiembrie, cea de-a doua ediţie a competiţiei de împins din culcat cu haltera. Organizatorii au pus la bătaie premii „cu greutate", iar invitat special va fi Muşchiulică, de la emisiunea „Trăsniţii".

Scopul acestui concurs este de a descoperi noi talente în acest domeniu,dar şi de a le sprijini. Competiţia va începe de la ora 12.00, la Casa de Cultură din Codlea.
„Această ediţie se doreşte a fi una mai bună decât precedent, din toate punctele de vedere,cu premii cel puţin la fel de mari ca la prima competiţie", a spus Vlad Dan, organizator al competiţiei.

Forţoşii se vor întrece la patru categorii de greutate, respectiv 80 de kg, 90 de kg, 100 de kg şi peste 100 de kg. Ocupanţii primului loc al podiumului vor primi 400 de lei, suplimente, echipamente sportive, dar şi o medalie, iar cei care se vor clasa pe următoarele două locuri vor primi câte 300, respective 200 de lei, dar şi echipamente şi suplimente nutriţionale.

Cine împinge cea mai mare greutate, cu o repetare, după regulamentul de la restul categoriilor poate însă, să ia premiul cel mare, în valoare de 500 de lei, la care se adaugă suplimente, dar şi cupa Power Gym.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite