Focuri de armă pe străzile din Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Cei care au tras au fost chiar poliţiştii. Ei au fost nevoiţi să apeleze la armamentul din dotare pentru a prinde nişte hoţi care furaseră un moped şi...două oi.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 24 spre 25 februarie, când poliţiştii au efectuat o acţiune pentru a-i prinde pe hoţii de furturi din locuinţe şi anexe. În timp ce se aflau în zona Subobrej, oamenii legii au observat patru persoane,care mergeau pe câmpul dintre străzile Subobrej şi Martin Luther şi aveau asupra lor un moped.

„Persoanele respective au fost somate să se oprească, dar au fugit  înspre strada  Martin Luther. Întrucât nu s-au supus somaţiilor legale, poliţiştii au utilizat armamentul din dotare, trăgând două focuri de avertisment în plan vertical. Cele patru persoane, tineri săceleni de 16,18,20 şi 21 ani,au fost prinse şi conduse la sediul Poliţiei, unde poliţiştii au stabilit că, în noaptea respectivă, au pătruns prin efracţie într-o anexă de locuinţă, de pe strada Teiului, de unde au sustras mopedul şi două oi", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspecţii majori au fost arestaţi preventiv pentru 20 zile pentru furt calificat, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite