Focar de infecţie într-un bloc din judeţul Braşov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de aproximativ 50 de ani şi-a adus vecinii la disperare pentru că şi-a transformat casa într-o adevărată cocină. Locatarii blocului situat pe strada General Mociulschi nr. 23, din Tractorul, au pus astăzi piciorul în prag şi au alertat autorităţile.

Bărbatul „dezordonat" este necăsătorit, locuieşte la etajul I al blocului de garsoniere, „cultivă" gândaci şi are o garderobă imensă pe care a întins-o prin toată casa.

image
image

„De când îl ştiu eu stă numai în mizerie. Am discutat cu el, dar nu ai cu cine. Ne face mereu probleme. Nici nu putem deschide gheamurile ca să ne aerisim casa", a declarat Constantin Rotaru, vecin.

Vecinii spun că de când îl cunosc pe bărbat, acesta nu a fost niciodată adeptul curăţeniei.

image
image

„ Miroase urât când treci pe lângă uşa lui. E neîngrijit şi mai mereu beat. L-am văzut de vreo două ori cum se sprijinea cu capul de uşă să o deschidă. Ne-a fost tare frică de gaze. Fiind mereu ameţit ne temeam să nu cumva să lase gazul deschis şi să sărim tot blocul în aer", a declarat Ana Leoca, o vecină de la etajul II.

image
image

Gheorghe Găluşcă, preşedintele asociaţiei de propietari spune că vecinii i s-au plâns de nenumărate ori cu privire la focarul de infecţie din bloc. „Are o mizerie de nedescris. Are gândaci de bucătărie cu nemiluita, dar cred că şi şoareci. Toţi vecinii din jur sunt înpăimântaţi de faptul că ies mereu gândaci pe casa scării şi că le pot intra în case", a declarat bărbatul.

image
image

Ajunşi la capătul răbdării, vecinii au alertat şi Direcţia de Sănătate Publică Braşov (DSP). „Nu putem intra în respectiva locuinţă, fiindcă nu a fost sesizată Poliţia Braşov şi nu avem mandat care să ne permită accesul. Asociaţia de proprietari trebuie să depună o hârtie scrisă la Inspecţia Sanitară de Stat, iar echipe de control vor veni să constate ce există, de fapt, în apartament. În plus, se vor efectua dezinfecţii şi dezinsecţii în acest bloc", a declarat Mădălina Siminea, purtător de cuvânt DSP Braşov. 

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite