Florin Chilian a susţinut un concert caritabil la Teatrul Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Chilian
Florin Chilian

Artistul a venit la Braşov pentru a sprijini Casa de Copii „Sf. Iosif", din Odorheiu Secuiesc.

Amfitrionul evenimentului a fost actorul George Custură, care a prezentat şi câteva momente lirice.

brasov

În deschiderea concertului au urcat pe scenă Cristina Enache şi Iolanda Moldoveanu, ambele absolvente ale Liceului de Muzică „Tudor Ciortea".

brasov
brasov

Apoi a venit apoi momentul şi mult aşteptat, iar Florin Chilian a urcat pe scenă. Pentru a putea veni să cânte la Braşov, artistul şi-a amânat o intervenţie chirurgicală la mână, dar, spune el, important a fost că a reuşit să participe la un asemenea eveniment.

brasov

„Se vorbeşte foarte puţin despre oamenii care sunt în spatele unui eveniment. Eu sunt aici doar un musafir şi am venit pentru copiii din Odorheiu Secuiesc, în condiţiile în care autorităţile locale sunt cam sifilitice. O să vorbesc cu Kelem Hunor să vedem ce putem face pentru ei", a spus Florin Chlian.

Artistul are o sensibilitate pentru copiii orfani. Florin Chilian a fugit de la orfelinat la vârsta de trei ani şi a avut parte de o viaţă dură, presărată cu lipsuri şi greutăţi. „Eu sunt unul din puţinii norocoşi care au reuşit să iasă din acel univers. Am stat prin canale, am cântat prin tramvaie, dar important este să ajuţi pe oamenii care ajută. Ajutăm fiecare cât putem şi eu o să fac lucrul ăsta cu drag, de câte ori pot", a mai spus Florin Chilian.

Florin Chilian

La concertul artistului au fost prezenţi zece orfani de la Casa de Copii „Sf. Iosif", din Odorheiu Secuiesc, care au venit însoţiţi de sora Mihaela Petruţ.  

brasov

Casa de Copii „Sfântul Iosif" din Odorheiu Secuiesc găzduieşte peste 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, proveniţi din mai multe judeţe ale ţării. Toţi copiii de aici sunt în grija a 9 măicuţe din Congregaţia Ecumenică „Inimi Neprihănite", care fac eforturi permanente pentru a le asigura copiilor tot ceea ce au nevoie pentru a duce o viaţă cât mai bună.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite