Firmele braşovene cu rezultate bune vor fi premiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie va desemna, în 11 noiembrie, câştigătorii ediţiei judeţene a Topului naţional al firmelor pentru anul 2010.

Directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie, Adriana Ispas, a precizat că, în acest an, vor fi recompensate cu diplome doar firmele clasate pe primul loc. 460 de firme vor primi astfel de distincţii.
Premiile vor fi acordate pentru cele 189 de grupe, din fiecare dintre cele şase domenii (cercetare şi dezvoltare high-tech, industrie, agricultură, construcţii, servicii şi comerţ). Distincţiile se vor decerna separat pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi foarte mari.
Pentru a desemna câştigătorii, juriul a avut în vedere cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, cuantmul acestuia din cifra de afaceri şi eficienţa utilizării resurselor umane. Un criteriu important a fost reprezentat de eficienţa utilizării capitalului. Comercianţii membri ai Camerelor de Comerţ şi Industrie primesc o bonificaţie de 10% din punctajul total.
Topul va conţine cel mult trei firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii.
Firmele clasate pe primul loc vor participa la faza naţională a competiţiei, din 24 noiembrie.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite