Filmaţi de camerele Poliţiei TF Braşov în timp ce tâlhăreau o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grupări de hoţi şi una de tâlhari au fost reţinute de poliţiştii de la Serviciul Regional de Poliţie Transporturi (SRPT) Braşov în urma unor acţiuni desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit şefului instituţiei amintite, comisarul şef de Poliţie, Ioan Trocaru, „ieri dimineaţă, în jurul orei 5.00, o femeie de 77 de ani, din comuna Abram, jud. Bihor, a reclamat la postul de Poliţie TF Călători Braşov că două persoane necunoscute, sub pretextul că o vor ajuta să-şi transporte bagajele prin tunelul spre Parcul Tractorul, au îmbrâncit-i şi i-au sustras bagajele". După ce poliţiştii au analizat imaginile camerelor de supraveghere, i-au reţinut pe doi autori, doi tineri de câte 25 de ani, unul din Călăraşi, iar celălalt din Băicoi, Prahova.  

Tot ieri au fost prinşi şi doi indivizi care încercau să fure plăci metalice de pe traversele de beton ale linie de cale ferată Braşov-Sibiu. În flagrant au fost prinşi şi sighişorenii R.P. de 34 de ani şi C.J., de 19 ani, care furaseră un ruscsac al unei femei adormite în trenul care circula între Braşov şi Teiuş.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite