Braşov: Scena Festivalului „Cerbul de Aur“ începe să prindă contur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Scena Festivalului „Cerbul de Aur“ începe să prindă contur
Braşov: Scena Festivalului „Cerbul de Aur“ începe să prindă contur

Agitaţie mare în această dimineaţă în Piaţa Sfatului. Zeci de muncitori lucrau la montarea scenei pe care vor urca participanţii la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”.


Alte echipe de lucrători lucrau de zor la ansamblarea structurii de rezistenţă a zonei în care vor fi amplasate scaunele pentru spectatori, precum şi stâlpii pe care vor susţine instalaţiile de sonorizare şi lumini.
Cu toate că Piaţa Sfatului începe să semene tot mai mult cu un şantier, există zone în care turiştii pot sta nestingheriţi. Azi-dimineaţă mulţi dintre ei încercau să imortalizeze „scheletul” scenei. „Lucrările sunt în grafic şi nu cred să apară vreo problemă în perioada următoare. Vrem să lucrăm cât mai curat, pentru a avea un impact cât mai mic asupra Pieţii Sfatului şi a întregii zone, în general”, a spus Tiberiu Cârstea, directorul firmei care se ocupă cu lucrările de amenjare a amplasamentului pentru festival.

Restricţii în zona Pieţii Sfatului

Pentru a preîntâmpina apariţia oricărei probleme în timpul concertelor ce vor avea loc între 2 şi 7 septembrie, cei de la Electrica efectuează în aceste zile lucrări de modernizare a reţelei de furnizare a energiei electrice. De asemenea, pentru a se păstra o minimă ordine în zona şantierului şi în vecinătatea acestuia, Primăria Braşov a interzis staţionarea maşinilor în jurul Pieţii Sfatului. Singurii care pot opri acolo sunt cei care deţin permise de liberă trecere, trei astfel de documente fiind puse la dispoziţia reprezentanţilor TVR, care vor transporta materialele necesare amenajării scenei. Imediat după predarea acestor materiale, maşinile organizatorilor vor trebui însă să părăsească piaţa.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite