Braşov: Au început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Au început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur
Braşov: Au început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur

Pe scena festivalului din Piaţa Sfatului din Braşov au început repetiţiile concurenţilor, dar şi ale trupei Sistem şi ale baletului Cerbului de Aur.

Repetiţiile, coordonate de directorul artistic al festivalului, Petre Năstase, producătorul Elena Ştirbescu şi regizorul Silvia Ionescu, vor continua zilnic între orele 12.00 – 24.00, în funcţie de serile de concurs.

Pregătirile tehnice pentru montarea scenei şi instalarea sunetului pentru serile de spectacol din cadrul Festivalului Cerbul de Aur, ediţia 2009, ce se va desfăşura între 2 şi 7 septembrie, au fost finalizate, în această săptămână urmând a mai fi făcute corecţii de lumină şi de sunet, în funcţie de detaliile observate de specialişti în timpul repetiţiilor.

Au sosit prezentatorii

La Bucureşti, au fost încheiate repetiţiile orchestrei dirijate de Ionel Tudor şi ale artiştilor români care vor performa în deschiderea Festivalului Cerbul de Aur. Au sosit la Braşov prezentatorii festivalului - Mihai Constantin, Aurelian Temişan, Delia Budeanu, Alexandra Tararache şi Raluca Hogyes - pentru a începe repetiţiile pe scenă. Aceştia au avut zilnic ore dedicate exerciţiilor de dicţie, pregătirii prezenţei scenice, fiind îndrumaţi de actriţa Rodica Mandache.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite