Braşov: Festivalul superstiţiilor poposeşte la Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Festivalul superstiţiilor poposeşte la Bran
Braşov: Festivalul superstiţiilor poposeşte la Bran

32 de tineri vor veni la Bran din Italia, Spania, Franţa şi România pentru a face schimb de superstiţii din propria lor ţară. Tinerii vor pregăti cu această ocazie un Festival al Superstiţiilor care va fi “împănat” cu expoziţii de fotografie, prezentării de scurt-metraje folosite pentru a înfăţişa superstiţiile.

Începând de astăzi tinerii s-au reunit pentru a face schimb de superstiţii ce vor fi exprimate într-un mod cât mai creativ, pentru a stimula comunicarea şi dezvoltarea personală şi socială a participanţilor. Timp de 10 zile, tinerii, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani vor participa la diferite activităţi în aer liber, jocuri de rol sau mese rotunde, în cadrul cărora vor dobandi cunoştinţe noi despre cultura populară şi mitologia fiecarei ţări. Totodata, prin organizarea atelierelor de fotografie şi film, participanţii vor putea explora superstiţiile fiecarei ţări folosindu-şi imaginaţia şi creativitatea.

Proiect finanţat de UE


Festivalul face parte din proiectul european „A look into the superstitions” şi este organizat de către asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP) România. “Festivalul va avea loc în data de 19 august, la Hanul turistic de la Bran şi se va bucura de prezenţa trupei de folk Atron”, a spus Corina Nicolae, Project Manager, VIP Romania.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite