Braşov: Astăzi s-a deschis oficial Festivalul „Cerbul de Aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Astăzi s-a deschis oficial Festivalul „Cerbul de Aur“
Braşov: Astăzi s-a deschis oficial Festivalul „Cerbul de Aur“

Astăzi, în Poiana Braşov, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur“. Evenimentul va debuta mâine, pe scena amplasată în Piaţa Sfatuluii şi se va încheia pe 7 septembrie.

Pahare cu vin, mâncare rafinată şi deserturi delicioase. De asta au avut parte participanţii, membrii juriului şi organizatorii Cerbului de Aur la deschiderea oficială. Pe lângă toate acestea, concurenţii au avut ocazia să socializeze şi să-şi împărtăşească din emoţiile pe care le simt la cele câteva ore care îi mai despart de momentul în care vor urca pe scenă.

Organizatorul festivalului consideră că Cerbul de Aur trebuie menţinut în topul spectacolelor de televiziune de succes. „La «Cerbul de Aur» se pune accent pe promovarea muzicii de calitate, a valorilor autohtone şi internaţionale şi promovarea tinerilor artişti“, a declarat Alexandru Sassu, director general TVR.

Importanţa deosebită a Cerbului de Aur este scoasă în evidenţă şi de Dumitru Moroşanu, unul dintre membrii juriului. „Cerbul de Aur este o tradiţie. Această tradiţie se crează greu şi menţine, de asemenea, foarte greu. Întotdeauna, la acest festival s-a pus accent pe cântereţi de calitate“, a spus Dumitru Moroşanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite