Festival de muzică la Moieciu de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Naţional Vlahia are loc în luna august
Festivalul Naţional Vlahia are loc în luna august

Este vorba despre Festivalul Naţional Vlahia, ediţia a III-a, care va avea loc în perioada 8 - 12 august 2012, în Moieciu de Sus.

Prin acest eveniment, organizatorii îşi doresc să descopere şi să susţină artiştii care nu au posibilităţi de afirmare şi/sau care nu sunt multumiţi de situaţia actuală a promovării din industria muzicală.

Ediţia din acest an are două categorii: muzică şi teatru. La categoria muzică, vor fi două secţiuni: interpretare şi creaţie. Concurentii pot aborda orice gen muzical, vocal sau vocal-instrumental, cu excepţia clasicului şi folclorului. Juriul va aprecia capacitatea artistului de a transmite mesajul cântecului- la secţiunea de interpretare, iar la secţiunea de creaţie, valoarea compoziţiei. Concurenţii vor interpreta live, două cântece, susţinuţi de instrumente sau negative (în orice format audio). Concurenţii de la secţiunea de creaţie vor interpreta o singură compoziţie. Acelaşi concurent, se poate înscrie la ambele secţiuni, cu aceeaşi taxă de înscriere.

Zilele de concurs vor fi 10 şi 11 august - pe timpul zilei teatru, iar seara, muzică. Duminică, 12 august, va avea loc festivitatea de premiere. Zilele de 8 şi 9 august sunt dedicate evenimentelor culturale - lansări de carte şi albume muzicale, expoziţii de artă, cenaclu, foc de tabară, întâlniri între scriitori şi muzicieni, workshop-uri culturale.

Cei care doresc să participe, trebuie să trimită un formular de înscriere şi-l vor expedia la adresa vlahiaproject@yahoo.com. Nu există limită de vârstă, dar există o categorie de „juniori", până în 14 ani. Taxa de înscriere este de 30 lei. Pentru formaţii (grupuri de la două persoane în sus) taxa este de 50 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite