Braşov: Festival de muzică electronică în Castelul lui Dracula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Festival de muzică electronică în Castelul lui Dracula
Braşov: Festival de muzică electronică în Castelul lui Dracula

„Bran Castle Fest” îşi deschide porţile vineri, 7 august. Publicului va avea parte de performance-uri de teatru, dans contemporan şi experimente muzicale.

Trupele invitate la eveniment vor oferi sunete şi senzaţii cât mai electrice: de la lounge psychedelic până la hip hop experimental, de la drum & bass la IDM şi în acelaşi timp vor ofri din abundenţă tonuri de funk şi vibeuri de dub şi reggae. 
Festivalul de artă urbană  îi invită atât pe turişti, cât şi pe braşoveni, la evenimentul care va avea loc la începutul lunii august. Aici vor avea parte de muzică, film, teatru. La capitolul concerte, am invitat trupe din Anglia şi Franţa, dar şi din România”, a declarat Alexandru Prişcu, purtătorul de cuvânt al Castelului Bran. În paralel, în „Cortul lui Dracula” se vor proiecta filme despre legenda castelului şi a patronului său spiritual, contele Dracula.

DJ internaţionali

Festivalul se doreşte a fi primul festival de cultură actuală în decor de basm, pentru că vor urca pe scena DJ renumiţi în peisajul urban: Lack of Afro (UK- live act), EZ-Rollers, Khidja, Tomasan, Zicu, Ufe, Leizaboy, Grant şi Nemo, Camil, Cos Mir, Self Made Music, Tzuc, Damian, Emap, Killer & FLU, Syncronize, Posset & Tyler Dun Deen & J-on, Manki`n`Stieb, Giu Ser, dar şi trupe live: Şuie Paparude, Aria Urbana, Discoballs, Brum Conspiracy, Virtual Picnic şi multe altele.

Preţul biletelor

Biletele pentru o zi se pot cumpăra cu 40 de lei chiar de pe www.bilet.ro. Dacă nu le luaţi din timp, aceastea se pot achiziţiona cu 60 de lei de la poarta Castelului Bran. Cei care vor să prindă toate evenimentele de la festival, îşi pot cumpăra un bilet pentru trei zile, cu 100 de lei.  În preţul acestuia din urmă intră camparea gratuită în Bran, pe timpul celor trei zile ale desfăşurării festivalului sau un discount de 30% la pensiunile din zonă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite