Braşov: Fără cozi la plata facturilor la curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii au acum la dispoziţie 18 puncte unde achita facturi. Compania  PayPoint România a lansat la Braşov serviciul de plată electronic sau cash, printr-un contract semnat cu Electrica Transilvania Sud.

Clienţii Electrica vor putea plăti facturile de energie prin intermediul punctelor de plată PayPoint amplasate în magazinele care vând produse de larg consum. Pentru Electrica Transilvania Sud, contractul semnat înseamnă simplificarea şi eficientizarea activităţii de încasare a facturilor, permiţând o mai bună planificare a veniturilor viitoare şi optimizarea fluxului de bani. Radu Puşcariu, directorul general al Electrica Furnizare Transilvania Sud, a declarat că „suntem siguri că beneficiile parteneriatului vor fi evidente atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri”.

Cum plătim?

Modul de plată este unul foarte simplu: „În drum spre casă sau spre serviciu, clienţii nostrii pot plăti facturile mult mai uşor, economisind timp. Clientul vine cu factura, care este identificată prin codul de bare, iar variantele de plată sunt fie cu cardul, fie cash”, a spus Rareş Popescu, şef serviciu relaţii pubice, Electrica Transilvania Sud.

Ce putem plăti?

Braşovenii pot achita, pe lângă facturie la energie şi gaz şi rate deja acceptate la punctele de plată PayPoint, numărul furnizorilor de servicii şi utilităţi fiind deja de 14 în toată ţara. „Numai în prima zi am avut peste 600 de tranzacţii, fără a avea niciun fel de comunicare”, au explicat reprezentanţii companiilor.  Cel mai mult contează rapiditatea. „Timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi şi în special timpul petrecut la cozi. Prin achitarea facturilor în numerar la punctele de plată PayPoint clienţii partenerilor noştri vor putea să economisească timp pe care îl pot investi mult mai folositor”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint România.

Unde puteţi plăti?

În tot judeţul au fost amplasate 44 de puncte PayPoint , din care 18 numai în municipiu. Braşovenii îşi pot plăti facturile pe strada Plugarilor 20, Brânduşelor 20, Aleea Constructorilor 24, Strada Pârâului 24, Nicolae Bălcescu 62, Aexandru Sahia 11, Toamnei 3, Fagurului  22, L.C Babeş 13, B-dul Saturn 13, sc. A, Uranus 21, sc. B, Neptun 10, Neptun 26 A, Tudor Valdimirescu 36, bl.3, ap. 34, Hărmanului 67, Hărmanului 78, Lămâiţei 123, Hărmanului 60.  

5.702 puncte de plată în România

La finele anului trecut, compania PayPoint a raportat o reţea de 5.702 puncte de plată în România, cu 42% mai mult comparativ cu anul precedent. Acesta este principalul operator de plăţi cash şi online din regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Compania procesează anual 540 de milioane de tranzacţii în valoare de peste 10 miliarde de euro pentru 6.000 de clienţi şi furnizori.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite