Braşov: Falsificator de carduri trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci falsificatori de carduri au fost trimişi în judecată. Inculpaţii fac parte din grupuri infracţionale diferite. Într-una dintre aceste grupări a activat şi iubitul unei judecătoare din Braşov.

Primul grup, format din trei membri, a fost trimis în judecată în data de 2 septembrie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Inculpaţii sunt acuzaţi că în perioada 3-8 aprilie 2009 s-au folosit de 13 carduri bancare falsificate pentru a extrage mai multe sume de bani de la ATM-uri din Braşov, Timişoara, Arad, Deva şi Reşiţa.

La începutul acestei săptămâni, procurorii au trimis în judecată alţi doi falsificatori, dintre care unul este iubitul unei judecătoare. Nicolae Gorgan, de 35 de ani, este acuzat că, împreună cu un complice, a falsificat mai multe carduri cu intenţia de a le folosi la ATM-uri. „În perioada decembrie 2007 – aprilie 2009, inculpatul a deţinut în locuinţa sa, dispozitive şi echipamente electronice în scopul falsificării de carduri bancare, inclusiv dispozitive artizanale tip «gură de bancomat» şi un număr de 20 de carduri bancare falsificate cu date ale unor instrumente de plată electronic, emise de unităţi bancare olandeze şi compromise în luna martie 2009, în două localităţi din Olanda“, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Carmina Reit.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite