Braşov: Făina europeană îşi aşteaptă beneficiarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Făina europeană îşi aşteaptă beneficiarii
Braşov: Făina europeană îşi aşteaptă beneficiarii

Persoanele defavorizate, care beneficiază de pachetele gratuite de făină acordate drept ajutor de către Uniunea Europeană, sunt aşteptate la Căminul de Bătrâni din Noua pentru a le ridica. Mai citiţi şi: S-a dublat numărul săracilor care primesc zahăr şi făină de la UE Nevoiaşii din Braşov nu-şi ridică ajutoarele alimentare oferite de UE

Fiecare persoană nevoiaşă, care se află pe listele întocmite de către autorităţile locale, primeşte patru kilograme de zahăr şi 15 kilograme de făină. Programul de distribuţie este de luni până vineri între orele 9.00 şi 15.00. Reprezentanţii Primăriei Braşov au precizat că, deocamdată, zahărul nu a ajuns la Braşov şi se distribuie doar făina. La nivelul judeţului, sunt peste 54.000 de beneficiari. Cei mai mulţi nevoiaşi sunt cei care au venitul minim garantat, aproape 21.000. De asemenea, în seria categoriilor defavorizate numeroase mai intră şi pensionarii, 14.191, şi persoanele cu handicap, 12.738.

Pentru ridicarea ajutoarelor alimentare persoanele defavorizate se vor prezenta cu:  actul de identitate şi copia acestuia în cazul persoanelor cu venitul minim garantat, şomerii vor trebui să aducă şi carnetul de evidenţă de la AJOFM, în original şi copie, iar persoanele cu handicap certificatul de încadrare în grad de handicap şi copie după acesta.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite