Braşov: Faceţi sport fără prea mari cheltuieli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Faceţi sport fără prea mari cheltuieli
Braşov: Faceţi sport fără prea mari cheltuieli

Chiar dacă sezonul de vară se apropie de sfârşit, mişcarea în aer liber este la mare căutare printre braşoveni.

Astfel, dacă dispuneţi de un buget de 50 de lei puteţi să vă distraţi împreună cu prietenii la o partidă de tenis de câmp. Contra sumei de 200 de lei, modalităţile de petrecere a timpului liber sunt mai diversificate. Astfel, pentru o sumă ce variază între 120 şi 170 de lei, în Braşov se pot închiria terenuri sintetice de fotbal.

La Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, tariful pentru o oră de fotbal costă 160 de lei. Pentru aceeaşi perioadă de timp trebuie să scoateţi cu 10 lei mai mult dacă doriţi să schimbaţi câteva pase pe terenurile sintetice de la baza sportivă „Forex“. Totodată, complexul sportiv al Colegiului Naţional „Andrei Şaguna“ poate fi închiriat contra sumei de 120 de lei pe oră.

Tenisul, mai ieftin

Deschisă publicului zilnic, între orele 8-22, baza sportivă „Olimpia“ găzduieşte cinci terenuri de tenis pe zgură, care pot fi închiriate contra unei sume ce variază între 10-20 de lei pe oră. În acelaşi interval orar vă stă la dispoziţie şi complexul sportiv din Bartolomeu, situat pe strada Lânii, nr. 74, care dispune de patru terenuri de tenis, dintre care două acoperite, cu nocturnă, iar preţul ajunge până la 40 de lei pe oră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite