FOTOGALERIE Concurs de orientare turistică, pentru elevi, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de elevi, părinţi şi profesori s-au bucurat astăzi de prima ieşire în aer liber, din mult aşteptata vacanţă de vară.Locul de întâlnire a fost Poiana Căciula, din cartierul Noua.

Expoziţie de fotografie cu tematică montană, spectacol de muzică şi dans, precum şi parcurgerea unui traseu montan. Acestea au fost surprizele pregătite pentru elevi în cadrul primei ediţii a „Concursului de orientare turistică“ de la Braşov, organizat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt şi Şcoala Generală nr. 9.

image

„Evenimentul are ca scop formarea elevilor ca oameni ai muntelui. Vrem să îi învăţăm pe copii cu ieşirile în aer liber şi să-i dezobişnuim de statul excesiv în faţa calculatorului“, a declarat Camelia Leru, unul dintre organizatori.

image

Elevii cu spirit competiţional au făcut parte din cele 12 echipaje, care au avut de parcurs un traseu de 2 kilometri, din Poiana Căciula până la Lacul de Noua.

Micuţii de la Şcoala Generală Nr. 9, reuniţi în ansamblurile de dansuri ţigăneşti, de majorete şi dansuri populare, au urcat cu multă bucurie pe scenă, oferit un spectacol inedit.

image

„Ne place tare mult să dansăm. Acum că dansăm în aer liber este şi mai bine. Mi-ar plăcea să mai venim aici ca să ne distrăm“, a spus Mădălina Massong, elevă la Şcoala Generală Nr. 9 din Braşov, care făcea parte din ansamlul „Gipsys“.

image

Plini de voioşie, micuţii au sărbătorit faptul că au intrat în vacanţă.

image

„Ador costumul naţional şi dansurile populare. Ne place în aer liber, aerul este curat şi avem prilejul să-i cunoaştem pe colegii noştri din alte şcoli. Cu atât mai mult ne bucurăm că a venit vacanţa“, a mărturisit şi Ioana Voicu.

Cele mai rapide unite de elevi au fost premiate de organizatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite