Braşov: Campioana UCM Reşiţa a făcut spectacol la Braşov / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Campioana UCM Reşiţa a făcut spectacol la Braşov / FOTOGALERIE
Braşov: Campioana UCM Reşiţa a făcut spectacol la Braşov / FOTOGALERIE

Campioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, a învins fără probleme, la Braşov, pe HC Rom Cri, cu 33-21 (15-11), într-un meci din etapa a VII-a a Ligii Naţionale.

Chiar dacă au avut o evoluţie onorabilă, braşovenii au cedat fără drept de apel în faţa unei echipe care nu a jucat la turaţie maximă. Băieţii lui Aihan Omer au controlat autoritar partida şi nu au dat nicio şansă gazdelor. După pauză, Rom Cri s-a apropiat la doar trei lungimi (12-15 min. 31), dar reşiţenii s-au desprins decisiv în ultima parte a întâlnirii (26-15 min. 45), adjudecându-şi o victorie confortabilă, iar scorul putea lua proporţii mai mari, dar portarul braşovenilor, Panazan, a avut 25 de intervenţii.

De la reşiţeni s-au evidenţiat: Butulja şi Irimescu, câte 6 reuşite, Petrea - 4g, Pasici, Tucanu şi Ciubotariu, câte 3g. Pentru Rom Cri au marcat: Băluţ - 5g, Cântec şi Beşuţiu, câte 4 reuşite, Amihăiesei - 3g, Scripnic - 2g, Farcaş, Baican şi Boşneag, câte un gol.

La finalul meciului, antrenorul campioanei UCM Reşiţa, Aihan Omer, a punctat: „Braşovul mi s-a părut o echipă bună, care nu s-a intimidat de valoarea adversarului. Sunt jucători de perspectivă în această echipă. M-a deranjat puţin atitudinea băieţilor mei, care nu au intrat hotărâţi pe teren în prima repriză, dar şi-au revenit în mitanul secund. Am obţinut o victorie meritată“.

La rândul său, tehnicianul Braşovului, Liviu Paraschiv, a comentat: „Ne-a bătut o formaţie care nu s-a mobilizat la maxim. Noi am jucat bine în prima parte, dar am comis multe erori în repriza secundă. Suntem pe un drum bun şi progresăm de la meci la meci“.

Andreev, suspect de gripă porcină?

Portarul titular al echipei SCM HC Rom Cri Braşov, moldoveanul Andreev, nu a luat parte la meciul de astăzi, fiind la domiciliul său din Republica Moldova. „Acesta ne-a anunţat că se simte rău şi este sub tratament. Zilele acestea i se vor face investigaţii suplimentare“, a completat Paraschiv.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite