Braşov: Pregătirile pentru „Cerbul de Aur“, în linie dreaptă / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov:  Pregătirile pentru „Cerbul de Aur“, în linie dreaptă / FOTOGALERIE
Braşov: Pregătirile pentru „Cerbul de Aur“, în linie dreaptă / FOTOGALERIE

Concurenţii şi organizatorii fac ultimele „retuşuri“ înainte de începerea festivalului. Mai multe imagini vedeţi în FOTOGALERIE.

Forfotă mare în Piaţa Sfatului, acolo unde organizatorii Festivalului „Cerbul de Aur“ fac ultimele retuşuri ale scenei, amfiteatrului ori instalaţiilor de sonorizare şi lumini. De două zile, concurenţii au început să repete, spre deliciul zecilor de spectatori care asistă şi chiar aplaudă evoluţiile artiştilor. Cei mai mulţi dintre privitori sunt persoane mai în vârstă, care nu-şi permit să cumpere bilete, dar care intenţionează să ia parte măcar la seara de folclor.

Astăzi, în jurul prânzului, întreg  amfiteatrul era atent inspectat de pompieri, care verificau existenţa posibilelor surse de pericol şi a căilor de evacuare.

Un sfert dintre locuri, rezervate pentru invitaţi


Iuliana Marciuc, vedeta TVR care face parte din staff-ul organizatorilor, a anunţat că pentru seara inaugurală, pentru cea în care va avea loc Gala Laureaţilor şi pentru spectacolul de folclor mai sunt foarte puţine bilete disponibile. Altfel, din cele circa 4.800 de locuri din amfiteatru, aproape un sfert, respectiv 1.100 sunt rezervate pentru invitaţi din rândul concurenţilor ori din cadrul diferitelor instituţii implicate în organizarea „Cerbului“.

Toţi concurenţii sunt de câteva zile la Braşov, fiind cazaţi la Hotelul „Aro Palace”, în timp ce artiştii români ce vor susţine recitaluri stau la Hotelul „Alpin”, din Poiana Braşov. În zilele de 2, 3 şi 4 septembrie, concurenţii îşi vor putea petrece timpul liber în excursii la Castelul Bran şi în Poiana Braşov.

Ca noutate, la această ediţie a „Cerbului de Aur“, imediat după Gala Laureaţilor, premianţii vor susţine o conferinţă de presă. În premieră, în acest an va fi prezentat un imn al festivalului, compus de Ionel Tudor.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite