Braşov: Pasiunea pentru tunning şi cai putere dusă la extrem are un singur nume: Gabi Onofrei / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Pasiunea pentru tunning şi cai putere dusă la extrem are un singur nume: Gabi Onofrei / FOTOGALERIE
Braşov: Pasiunea pentru tunning şi cai putere dusă la extrem are un singur nume: Gabi Onofrei / FOTOGALERIE

Gabi Onofrei este un nume cunoscut şi respectat în lumea tunningului românesc. Braşoveanul a modificat sute de bolizi şi a arătat până unde poate merge ambiţia unui om pentru crearea unor maşini exclusiviste. Vedeţi AICI o super-galerie foto din arhiva personală a lui Gabi Onofrei FOTOGALERIE cu maşinile modificate de Gabi Onofrei

În atelierul acestuiaau intrat maşini de toate felurile, dar au ieşit adevărate bijuterii pe patru roţi. Printre vedetele autohtone care au apelat la talentul şi priceperea lui Gabi Onofrei se numără prezentatorul tv Cabral, Cheloo de la Paraziţii sau Mihai de la 3 Sud Est. Chiar dacă a plecat de la zero, fără să aibă o bază materială care să-i permită să-şi pună activitatea în aplicare, Gabi a ales să meargă pe acest drum în urmă cu 15 ani.

La 17 ani aveam de ales între a fi şmecher sau a realiza ceva în viaţă. Îmi doream să ies din tiparele normalului, să fiu diferit. Am ales tunning-ul şi mi-am deschis primul atelier în urmă cu 12 ani. Am început cu un Ford Capri, iar procesul de tunning nu se finalizează niciodată, întrucât întotdeauna ai câte ceva de modificat“, a precizat Gabi, cel care tunează maşinile după propriile idei, întrucât „trebuie să fii original dacă vrei să ai succes“.

Numeroase recompense

Gabi a modificat în cei 15 ani de activitate sute de maşini, iar la fiecare bolid a adus câte un element inedit. „Cei mai mulţi doresc să-şi modifice optic automobilul, să-şi schimbe în special aspectul exterior al maşinii, dar şi părţile din interior. Totodată, modificăm şi performanţele tehnice ale maşinilor. Întrucât vrem să facem numai lucruri de calitate, aducem cele mai bune piese din Japonia şi Statele Unite“, a menţionat Gabi. Onofrei s-a dat şase ani în Campionatul Naţional de Raliuri şi a adunat o colecţie impresionantă de trofee, devenind vicecampion la VTM, clasa debutanţi.  

image

  „Bijuterii“ personale

Gabi a renunţat de un an la raliuri şi este organizator-participant în Campionatul Naţional de Drift. În colecţia personală, braşoveanul are şapte maşini, care valorează peste 400.000 de euro. Piesele de rezistenţă sunt un Nissan Z 350, un Porsche, dar şi un Jaguar. Ultimul are bordul placat cu cristale Swarovski şi valorează peste 20.000 de euro.

Cel mai performant bolid al lui Onofrei este un Nissan Z 350, achiziţionat anul trecut. În urma modificărilor făcute, care depăşesc 40.000 de euro, bijuteria are o valoare de piaţă de 70.000 de euro, fiind una dintre cele mai apreciate maşini tunate din România, iar sub capotă este o adevărată „fiară“, cu 700 de cai putere.

Porsche complet modificat


Pilotul „aleargă“ în Campionatul Naţional de Drift cu un Nissan Silvia S14, achiziţionat de la Andreas Distel, campion european elveţian. În garajul lui Gabi Onofrei stă la loc de cinste şi un Porche modificat în totalitate. „Am pornit de la zero cu această maşină. De cinci ani durează procesul de tunning şi vreau să-i mai adaug unele îmbunătăţiri. Are 310 cai putere şi un motor de 3.200 S, cu roţi care au jante de 20 de inci, ajungând la o viteză maximă de 300 km/h. Am schimbat tapiţeria şi am montat un sistem de navigaţie performant“, a conchis Gabi Onofrei, „îmblânzitorul“ cailor putere.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite