Braşov: Fanii formaţiei Holograf au umplut Piaţa Sfatului / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Fanii formaţiei Holograf au umplut Piaţa Sfatului / FOTOGALERIE
Braşov: Fanii formaţiei Holograf au umplut Piaţa Sfatului / FOTOGALERIE

Legendarii trupei au ţinut sala în picioare aproape o oră şi jumătate. Cea de-a doua seară a festivalului „Cerbul de Aur” a avut mai mulţi spectatori decât cea de deschidere. Braşovenii au fost încântaţi de concertele susţinute de trupele Sistem şi Holograf, dar s-au simţit la fel de bine alături de concurenţi.

De la începutul şi până în ultima secundă a serii pop, Piaţa Sfatului a fost plină ochi. Spectatorii au ignorant şi micile probleme de microfon ale organizatorilor şi au cântat, au dansat şi au aplaudat întreaga seară. După un show de excepţie susţinut de băieţii de la Sistem, încă 8 concurenţi au trecut prin emoţiile concursului. Fiecare a încercat să demonstreze că merită să câştige marele trofeu şi juriul va avea o misiune foarte grea. „Zici că suntem la Eurovision. Toţi au voci foarte bune, dansuri şi ţinute strălucitoare. Nu mă aşteptam să fie aşa de buni”, spunea aseară Mihai Timofte, unul dintre spectatori. Şi Andra Vele este de părere că „toţi concurenţii sunt foarte buni, dar cei din seara asta au fost parcă mai buni, mai puţin crispaţi şi cu voci mai puternice decât cei de ieri“. Cel mai mare success în rândul publicului l-a avut concurentul Norvegiei, care a reuşit să ridice spectatorii în picioare şi să smulgă ropote de apaluze. Ovi participă pentru a doua oară la Cerbul de Aur şi este hotărât să câştige de această dată. Cântăreţul de origine română. A plecat în Norvegia în 1995, unde a devenit unul dintre cântăreţii cunoscuţi ai ţării. A cântat şi alături de NorwayAlexander Rybak, câştigătorul concursului Eurovision de anul acesta. „Dacă voi câştiga, las coarnele în România şi iau doar capul cerbului cu mine”, a glumit Ovi în culise, la ieşirea de pe scenă. Imagini cu concurentii AICI!

Holograf, punctual culminant

Spectatorii s-au ridicat în picioare încă dinainte ca Holograf să înceapă primele acorduri.
Recitalul a fost deschis cu piese cunoscute fanilor. „Nu ştiu cine sunt“, „Suflet pereche“, „Primăvara începe cu tine“ sau „Ţi-am dat un inel“ sunt doar câteva dintre melodiile ce au întreţinut atmosfera din Piaţa Sfatului. Un moment ce a emoţionat pe toată lumea a fost cel în care Dan Bitman a ţinut să dedice o melodie părinţilor lui. „Vreau să îi spun «La Mulţi ani» mamei mele pentru ziua ei de naştere şi vreau să le urez părinţilor mei să aibă împreună o viaţă frumoasă în continuare, pentru că în aceste zile împlinesc 50 de ani de căsătorie”, a spus Bitman, după care a interpretat binecunoscuta piesă „Te voi iubi”. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite