Braşov: Ambuteiaj chiar sub ochii poliţiei / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ambuteiaj chiar sub ochii poliţiei / FOTOGALERIE
Braşov: Ambuteiaj chiar sub ochii poliţiei / FOTOGALERIE

5 maşini au fost implicate aseară într-un accident petrecut în dreptul Maternităţii Braşov. Toată scena s-a desfăşurat chiar sub ochii poliţiştilor care stau în zonă pe toată perioada Cerbului de Aur. VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI


Vlad Catană, unul dintre martori, spune că „vina i-a aparţinut unei braşovence care nu i-a acordat prioritate unui Seat. Şi şoferul acesteia din urmă are partea lui de vină pentru că urca pe Mureşenilor cu viteză foarte mare. Făcea slalom printre celelalte maşini”.

Femeia, care venea dinspre Poarta Schei a vrut să intre la Maternitate când a fost izbită în plin de maşina care circula cu mare viteză. Dupa impact, Daewoo Espero, condus de braşoveancă, a fost proiectat în mijlocul intersecţiei şi s-a izbit de o maşină de taximetrie care la rândul ei a fost aruncată într-un BMW. În acesta din urmă a intrat şi un minivan ce nu s-a putut opri la timp.

Întreaga scenă a fost văzută de oamenii legii care se aflau în zonă. Din fericire nimeni nu a fost grav rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate. Circulaţia pe strada Mureşenilor a fost blocată minute în şir.


Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite