FOTE va fi ca un magnet pentru turiştii străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrick Hickey, preşedintele Comitetelor Olimpice Europene, a declarat că organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European în România în iarna anului 2013 va atrage foarte mulţi turişti străini.

„Până acum, rapoartele primite sunt extraordinare. Credem că jocurile vor fi extraordinare pentru regiune, pentru că aveţi mari posibilităţi în România să deschideţi sporturile de iarnă către turismul european. Momentan, nu sunteţi o destinaţie preferată a europenilor, dar ar trebui să fiţi pentru că aveţi preţuri competitive, o ambianţă bună şi facilităţi minunate şi cred că jocurile FOTE vor fi trăgaciul deschiderii turismului în masă pentru sporturile de iarnă", a declarat Hickey, citat de Mediafax.

Asigurări de la Băsescu


Preşedintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, Octavian Morariu, a precizat că lucrările la cel de-al doilea patinoar din Braşov sunt în întârziere, dar că a primit asigurări din partea preşedintelui Băsescu, că acestea vor fi gata în timp util. „Ultimul obstacol major e al doilea patinoar. La Cotroceni, preşedintele Rogge a vorbit cu preşedintele Băsescu despre acest subiect. Preşedintele Băsescu s-a angajat că România va livra aceste jocuri şi în faţa mea i-a cerut ministrului Funeriu şi primarului de la Braşov să rezolve problema", a adăugat Morariu.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite