FC Braşov - SK Mattersburg 4-1, desfăşurarea meciului în imagini UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Voicu (foto stânga) a centrat perfect la golul marcat de Sabrin Sburlea. Foto: www.svm.at
Ionuţ Voicu (foto stânga) a centrat perfect la golul marcat de Sabrin Sburlea. Foto: www.svm.at

În cea de-a doua partidă de verificare a cantonamentului din Antalya, „stegarii" au învins, cu 4-1, pe Mattersburg, din Austria. Golurile braşovenilor au fost marcate de Sabrin Sburlea, Alexandru Mateiu, Robert Ilyes şi Alexandru Chipciu.

„Galben-negrii" şi-au umilit un nou adversar în cel de-al doilea meci de pregătire din Turcia. Astfel, după ce duminică au învins pe Partizan Belgrad, cu 3-0, băieţii lui Viorel Moldovan au păstrat diferenţa de trei lungimi, încasând primul gol al anului.

Sabrin Sburlea a deschis scorul în minutul 17, acesta reluând în plasă centrarea lui Ionuţ Voicu. Tânărul Mateiu a majorat diferenţa în minutul 31, cu un şut superb de la 25 de metri.

FC Brasov 1

Căpitanul Robert Ilyes a făcut 3-0 chiar înainte de pauză, transformând penalty-ul obţinut de peruanul Landauri.

Austriecii au marcat golul de onoare în minutul 65, iar „stegarii" au stabilit scorul final şapte minute mai târziu, prin Chipciu, care a înscris după o centrare perfectă venită de la Cătălin Munteanu.

FC Brasov 2

Viorel Moldovan nu i-a folosit în partida de ieri pe Nicolae Grigore, Marius Măldărăşanu şi Dani Coman, care sunt uşor accidentaţi.

În următorul meci de verificare, FC Braşov va întâlni, vineri, formaţia ucraineană Karpaty Lvov.

FC Brasov 4

Moldovan şi-a lăudat elevii

La rândul său, antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de prestaţia propriilor jucători.

Am marcat şapte goluri în două partide, astfel că am toate motivele să fiu mulţumit de pofta de joc a băieţilor. Să dea Dumnezeu să o ţinem la fel şi în campionat, întrucât acolo jucăm pe puncte.

FC Brasov 5

Au fost momente bune de joc, însă am văzut şi lucruri care nu mi-au plăcut şi pe care trebuie să le corectăm. Mă bucur că jucătorii tineri au reuşit să marcheze, întrucât au nevoie de aceste goluri.

Am văzut multă disponibilitate la efort, agresivitate pozitivă şi dorinţă de victorie. Important este că ne-am făcut antrenamentul în faţa unui adversar arţăgos, care a evoluat dur pe tot parcursul întâlnirii", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite